logo logo

Administrative Programmierung

... Leistung und Prozess im Blick

Dienstleistungen


Beratung und Systemadministration
AdPro levert haar klanten betrouwbaar advies en systeembeheer met betrekking tot zaken die veel verder gaan dan alleen de administratie. Onze affiniteit met software, techniek en systemen maakt dat wij zeer goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen die relevant kunnen zijn voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan advies met betrekking tot de inrichting van uw werkomgeving, automatisering en systeembeheer. Tevens kunnen wij u in veel van deze gevallen ook operationeel ondersteunen. Denk hierbij aan systeem- en applicatiebeheer en de inrichting van overige softwarepakketen (Exact Online en diverse telebankieren implementaties). 

Dienste und Produkte von Dritten
AdPro werkt samen met betrouwbare en gerenommeerde partners op allerlei gebieden. Voor onze totaalconcepten integreren we producten, systemen en diensten van derden. Uiteraard staat kwaliteit ook hier hoog in het vaandel en werken wij uitsluitend met de beste merken. 
 
Hardware
Voor onze hardware maken wij onder andere gebruik van producten van Hewlett-Packard, IBM, Toshiba, Epson en Fujitsu-Siemens

Software
Wij maken gebruik van software van onder andere Microsoft en Symantec