logo logo

Administrative Programmierung

... Leistung und Prozess im Blick

Bloemen- en plantenbranche

Als geen ander weet AdPro wat er speelt in de branche Bloemen&Planten. Al sinds de oprichting in 1985 bedienen we klanten in dit segment. Dat deden we toen en dat doen we nu nog steeds. Deze -meer dan- 25 jaar aan ervaring ziet u terug in onze producten. Slimme, gebruikersvriendelijke software oplossingen die u grip geven op uw administratie en onderneming. Hieronder ziet u een overzicht van producten die wij leveren. 

Veel van onze pakketten zijn modulair opgesteld en dus naar wens uitbreidbaar. Afhankelijk van de grootte, wensen, complexiteit en budget richten wij deze systemen voor u in. Onze systemen zijn dermate flexibel dat ze geschikt zijn voor alle typen bedrijven binnen de Bloemen&Planten branche.

Advert
Voor de groothandel en export van bloemen en planten. Dit is het vlaggeschip onder onze programma's. Het bestaat uit meer dan 250 modules en is geschikt voor alle soorten ondernemingen in deze branche.
Lees meer

Teel
Voor aanvoerders van producten op de bloemenveilingen. Voorraadadministratie, verkoop uit voorraad, afdrukken aanvoerbrieven, electronisch aanvoerbericht (EAB via Florinet).
Lees meer 

Slotplaten
Voor de groothandel en export van bloemen en planten. 'Tool' voor het registreren van slotplaten.
Lees meer 

Fustadministratie 
Voor de groothandel en export van bloemen en planten. 'Tool' voor het registreren van het meermalig fust, zoals containers, karren en curvers.
Lees meer 

Producten van ACR
AdPro ondersteunt een reeks van producten van ACR. Het gaat om verschillende modules varierend van facturering tot en met voorraadadministratie.
Direct contact