logo logo

Administratieve programmatuur

... met oog voor resultaat en proces

Over ons

AdPro
Sinds 1985 is AdPro actief in het ontwikkelen van slimme administratieve software voor het Midden- en Kleinbedrijf. Een klein team van ervaren professionals werkt aan oplossingen die direct bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Met een achtergrond in administratie en een passie voor software is AdPro dé partner om u te helpen grip te krijgen op uw onderneming. 

Branches
Met als oorspronkelijke vestigingsplaats Rijnsburg zijn veel van onze klanten actief in de branches Bloemen & Planten en Groente & Fruit. Door ruime ervaring in deze sectoren weten wij als geen ander wat er speelt. Onze producten zijn hier uiteraard op afgestemd. 

Maatwerk en Standaardoplossing
AdPro levert zowel standaardoplossingen als maatwerk. Dit stelt ons in staat om veel bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf te kunnen voorzien van slimme software, ongeacht het budget. Wij adviseren u hier graag in. Bovendien is onze software grotendeels modulair opgebouwd dus u bent flexibel in het inrichten van uw systeem. Indien gewenst vullen wij een modulaire opbouw aan met maatwerk. Wij adviseren u hier graag in. 

Kwaliteit en Eenvoud
Meer dan 25 jaar ervaring heeft ons geleerd dat de administratieve processen in uw organisatie cruciaal zijn voor een gezonde bedrijfsvoering. Toch staat het bijhouden van de administratie voor veel organisaties niet boven aan de agenda. Bij AdPro begrijpen wij dat heel erg goed. De administratie moet in orde zijn en het moet u vooral niet te veel tijd kosten. Wij faciliteren hierin door kwalitatieve software die eenvoudig is in gebruik.